S strinjanjem s pogoji uporabe in določili potrjujete, da ste prebrali predstavljene splošne pogoje, dodatne pogoje in vzorce pogodb za naročene produkte in storitve, ki jih v celoti sprejemate. Prosimo vas, da dokumente skrbno preberete. 

Z oddajo vloge za odprtje računa soglašate, da Sberbank d. d., vse pridobljene osebne podatke obdeluje in hrani za namene izpolnjevanja obveznosti do imetnikov Sberbank transakcijskih računov in morebitnega poročanja nadzornim organom, ki nadzorujejo poslovanje bank. Sberbank d. d. se zavezuje vse pridobljene podatke hraniti, varovati in obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l.RS 94/2007).

Prijava na e-novice

Z vnosom vašega elektronskega naslova in potrditvijo podatkov se strinjate z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do vašega pisnega preklica. Seznanjeni ste, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišete z e-sporočilom na naslov info(at)sberbank.si. Banka se zavezuje, da bo hranila, obdelovala in varovala pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Več o tem si lahko preberete v Pravnih obvestilih

Urnik plačilnega prometa

Jamstvo za vloge